Dienstplanner functies

Een overzicht waarover onze dienstplanner beschikt.

Gebruiksvriendelijk

Onze webapplicatie is zo ontworpen dat de belangrijkste informatie direct beschikbaar is na het aanmelden. Dankzij de nieuwsartikels op de startpagina beschikken alle medewerkers steeds over de laatste updates en informatie. Medewerkers krijgen ook meteen een overzicht van de komende werkdagen.

Image

Automatische wissels

Geef medewerkers de optie om, wanneer aan alle planningsregels wordt voldaan, taken zonder tussenkomst van een dienstplanner te wisselen.

Nieuws

Dankzij de nieuwsartikels op de startpagina beschikken alle medewerkers steeds over de laatste updates en informatie.

Overal beschikbaar

Of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent, Dienstplanner.be is overal beschikbaar!

Dienstwijzigingen

Onze applicatie sorteert en groepeert alle aanvragen voor dienstwijzigingen. Dienstplanners kunnen direct het dienstrooster van de medewerker(s) raadplegen. Om vervolgens de dienstwijziging te accepteren, te weigeren of in beraad te plaatsen. Wanneer een taak nog ingepland moet worden, kan een dienstplanners deze dankzij de RePlan-functie automatisch laten opslaan. Zo kan de dienstplanners de taak steeds opnieuw toewijzen aan een andere medewerker.

Image
competenties

Competenties

Een competentie kan worden gekoppeld aan een medewerker en/of een taak. Taken met een competentie, bv. rijbewijs C, kunnen enkel gewisseld worden met een medewerker welke beschikt over de vereiste competentie.

occupaties

Occupaties

Planners kunnen in realtime zien welke opdrachten een minimum occupatie hebben. De planner kan hierdoor snel en eenvoudig extra medewerkers inplannen.

dienstwijziging

Dienstwijziging

Wanneer een medewerker een aanvraag voor een dienstwijziging indient wordt dit in realtime weergeven op de dienstplanning en slagorder. Zo kunnen medewerkers onmiddellijk anticiperen op last minute wijzigingen.

Bereikbaarheid

Een medewerker bereiken of een afspraak inplannen kan soms een hele uitdaging zijn. Met Dienstplanner plaats je eenvoudig de agenda van meerdere medewerkers onder elkaar. Zo kan er snel en eenvoudig een geschikte datum worden ingepland voor bijvoorbeeld een meeting. Ook de werklocatie en oproepnummer zijn onmiddellijk raadpleegbaar met een enkele muisklik.

Image

Wisselmarkt

De plaats waar medewerkers snel en eenvoudig hun taken kunnen wisselen. De Wisselmarkt kan ook gebruikt worden door de dienstplanners om last-minute taken aan te bieden.

Slagorders

Dankzij de automatische generaties van slagorders zorgen we ervoor dat alle gegevens altijd in realtime up-to-date zijn. Slagorders kunnen automatisch en handmatig worden gegenereerd. Dankzij de Drag&Drop functie kun je de slagorders volledig aanpassen aan je behoeften.

Queries

Onze Query functie zorgt er dan weer voor dat medewerkers in ploegendienst snel en eenvoudig kunnen worden ingepland. U kiest een medewerker, een start en eind datum en de Query tool doet de rest.

GALoP

Onze webapplicatie beschikt ook over een data export functie. Hierdoor kan je steeds planningsinformatie vlot exporteren naar GALoP. Onze webapplicatie exporteert enkel nieuwe en/of gewijzigde taken welke nog niet eerder werden exporteert. Zo zorgt onze webapplicatie er mee voor dat planners tijd besparen en de import functie van GALoP op de meest efficiƫntie wijze wordt gebruikt.

Image