Dienstplanner functies

Een overzicht waarover onze dienstplanner beschikt.

Gebruiksvriendelijk

Onze webapplicatie is ontwikkeld met het oog op directe toegang tot essentiële informatie na het inloggen. Dankzij nieuwsartikelen op de startpagina blijven alle medewerkers voortdurend op de hoogte van de laatste updates en informatie. Bovendien krijgen medewerkers direct een overzicht van de komende werkdagen.

Image

Automatische dienstwissels

Bied medewerkers de mogelijkheid om taken te ruilen zonder tussenkomst van een dienstplanner, mits aan alle planningsregels is voldaan.

Nieuws

Dankzij de nieuwsartikelen op de startpagina blijven alle medewerkers voortdurend op de hoogte van de laatste updates en informatie.

Overal beschikbaar

Of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent, Dienstplanner.be is overal beschikbaar!

Dienstwijzigingen

Onze applicatie ordent en groepeert alle aanvragen voor dienstwijzigingen. Dienstplanners hebben direct toegang tot het dienstrooster van de medewerker(s) om vervolgens dienstwijzigingen te accepteren, te weigeren of in beraad te houden. Indien een taak nog moet worden ingepland, biedt de RePlan-functie dienstplanners de mogelijkheid om deze automatisch op te slaan. Hierdoor kunnen dienstplanners de taak steeds opnieuw toewijzen aan een andere medewerker.

Image
competenties

Competenties

Een competentie kan worden toegewezen aan zowel een medewerker als een taak. Taken die een specifieke competentie vereisen, zoals bijvoorbeeld een rijbewijs C, kunnen alleen worden uitgewisseld met een medewerker die over de vereiste competentie beschikt.

occupaties

Occupaties

Planners hebben real-time inzicht in opdrachten met een minimale bezetting. Hierdoor kunnen planners snel en eenvoudig extra medewerkers inplannen.

dienstwijziging

Dienstwijziging

Wanneer een medewerker een aanvraag voor een dienstwijziging indient, wordt dit in real-time weergegeven op de dienstplanning. Op deze manier kunnen medewerkers direct anticiperen op last-minute dienstwijzigingen.

Bereikbaarheid

Een medewerker bereiken of een afspraak inplannen kan soms een hele uitdaging zijn. Met Dienstplanner plaats je eenvoudig de agenda van meerdere medewerkers onder elkaar. Zo kan er snel en eenvoudig een geschikte datum worden ingepland voor bijvoorbeeld een meeting. Ook de werklocatie en oproepnummer zijn onmiddellijk raadpleegbaar met een enkele muisklik

Image

Wisselmarkt

De Wisselmarkt is de plek waar medewerkers snel en eenvoudig hun taken kunnen uitwisselen. Dienstplanners kunnen hier ook last-minute taken aanbieden.

Slagorders

Dankzij de automatische generatie van slagorders zorgen we ervoor dat alle gegevens altijd realtime up-to-date zijn. Slagorders kunnen zowel automatisch als handmatig worden gegenereerd. Met de Drag & Drop functie kun je de slagorders volledig aanpassen aan je behoeften.

Queries

Onze Query-functie zorgt ervoor dat medewerkers in ploegendienst snel en eenvoudig kunnen worden ingepland. U selecteert een medewerker, een start- en einddatum, en de Query-tool doet de rest.

GALoP

Onze webapplicatie beschikt ook over een functie voor het exporteren van gegevens. Hierdoor kun je planningsinformatie eenvoudig exporteren naar GALoP. Onze webapplicatie exporteert alleen nieuwe en/of gewijzigde taken die nog niet eerder zijn geëxporteerd. Zo draagt onze webapplicatie bij aan tijdsbesparing voor planners en wordt de importfunctie van GALoP op de meest efficiënte wijze benut.

Image