Dienstplanner functies

Een snel overzicht waarover onze dienstplanner beschikt.

Gebruiksvriendelijk

Onze webapplicatie is zo ontworpen dat de belangrijkste informatie direct beschikbaar is na het aanmelden. Dankzij de nieuwsartikels op de startpagina beschikken alle medewerkers steeds over de laatste updates en informatie. Medewerkers krijgen ook meteen een overzicht van de komende werkdagen.

Image

Automatische wissels

Geef medewerkers de optie om, wanneer aan alle planningsregels wordt voldaan, taken zonder tussenkomst van een dienstplanner te wisselen.

Nieuws

Dankzij de nieuwsartikels op de startpagina beschikken alle medewerkers steeds over de laatste updates en informatie.

Overal beschikbaar

Of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent, Dienstplanner.be is overal beschikbaar!

Dienstwijzigingen

Onze applicatie sorteert en groepeert alle aanvragen voor dienstwijzigingen. Planners kunnen vervolgens met een muisklik de planning van de medewerker(s) raadplegen. De planner kan vervolgens de wissels accepteren of wijzigen. Wanneer de taak alsnog moet worden ingepland kan de planner deze automatisch laten opslaan. Zo kan de planner op eender welk moment de taak opnieuw toewijzen aan een andere medewerker.

Image
competenties

Competenties

Een competentie kan worden gekoppeld aan een medewerker en/of een taak. Taken met een competentie, bv. rijbewijs C, kunnen enkel gewisseld worden met een medewerker welke beschikt over de vereiste competentie.

occupaties

Occupaties

Planners kunnen in realtime zien welke opdrachten een minimum occupatie hebben. De planner kan hierdoor snel en eenvoudig extra medewerkers inplannen.

dienstwijziging

Dienstwijziging

Wanneer een medewerker een aanvraag voor een dienstwijziging indient wordt dit in realtime weergeven op de dienstplanning en slagorder. Zo kunnen medewerkers onmiddellijk anticiperen op last minute wijzigingen.

Bereikbaarheid

Een medewerker bereiken of een afspraak inplannen kan soms een hele uitdaging zijn. Met Dienstplanner plaats je eenvoudig de agenda van twee of meerdere medewerkers naast elkaar. Zo kan er snel en eenvoudig een geschikte datum worden ingepland voor bijvoorbeeld een meeting. Ook de werklocatie en dienstoproepnummer zijn raadpleegbaar met een enkele muisklik.

Image

Wisselmarkt

De plaats waar medewerkers snel en eenvoudig hun taken kunnen wisselen. De Wisselmarkt kan ook gebruikt worden door de dienstplanners om last-minute taken aan te bieden.

Slagorders

Dankzij de automatische generaties van slagorders zorgen we ervoor dat alle gegevens altijd in realtime up-to-date zijn. Slagorders kunnen automatisch en handmatig worden gegenereerd. Dankzij de Drag&Drop functie kun je de slagorders volledig aanpassen aan je behoeften.

Queries

Onze Query functie zorgt er dan weer voor dat medewerkers in ploegendienst snel en eenvoudig kunnen worden ingepland. U kiest een medewerker, een start en eind datum en de Query tool doet de rest.

GALoP Lite

Onze webapplicatie beschikt ook over een data export functie. Hierdoor kan je steeds planningsinformatie vlot exporteren naar GALoP Lite. Onze webapplicatie exporteert enkel nieuwe en/of gewijzigde taken welke nog niet eerder werden exporteert. Zo zorgt onze webapplicatie er mee voor dat planners tijd besparen en de import functie van GALoP Lite op de meest efficiƫntie wijze wordt gebruikt. Wij gebruiken hier voor momenteel de Excel import functie van GALoP Lite. In de toekomst zullen wij er voor zorgen dat er ook een automatische koppeling mogelijk zal zijn. Deze functie is momenteel nog niet voorzien door de beheerder van GALoP Lite.

Image