Tijdregistratie

Ontketen de kracht van efficiënt plannen en nauwkeurige tijdregistratie met onze geavanceerde prikklok! Een alles-in-één oplossing voor naadloze planning en registratie van werktijden.

Image
Image
Image
Image

Waarom onze prikklok?

Bij Dienstplanner.be begrijpen we dat het plannen en registreren van werktijden cruciaal is voor elk bedrijf. Daarom introduceren we met trots onze prikklok, een geavanceerde terminal die naadloos integreert met onze software. Deze prikklok tilt niet alleen de efficiëntie naar een hoger niveau, maar biedt ook een totaaloplossing voor bedrijven die streven naar precisie en tijdsbesparing.

Met onze prikklok kunnen klanten moeiteloos werktijden vastleggen en plannen met één geïntegreerd systeem. De terminal is ontworpen voor eenvoudige bediening en biedt een gestroomlijnde ervaring voor zowel werkgevers als werknemers. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het mogelijk om nauwkeurige tijdregistratie te combineren met flexibele planningsopties.

Of het nu gaat om het monitoren van werktijden, het bijhouden van aanwezigheid of het beheren van taken, onze prikklok biedt een allesomvattende oplossing. Dankzij de geavanceerde functionaliteiten wordt het plannen van diensten en het registreren van werktijden een vlotte en geautomatiseerde ervaring. Bovendien zorgt de naadloze integratie met onze software ervoor dat alle gegevens realtime worden gesynchroniseerd, waardoor handmatige fouten worden geminimaliseerd.

Bespaar kostbare tijd en minimaliseer administratieve rompslomp met onze prikklok. Het is de investering die zowel de efficiëntie als de nauwkeurigheid van uw bedrijfsvoering naar nieuwe hoogten zal tillen. Maak van Dienstplanner.be uw partner in het bereiken van gestroomlijnde planning en nauwkeurige tijdregistratie!

Voordelen in één oogopslag

  • 4-inch touchscreen
  • Stabiele behuizing en robuust glazen scherm
  • Data encryptie
  • Geïntegreerde RFID-lezer (LEGIC/MIFARE)
  • Power over Ethernet (IEEE 802.3at)
  • Compact, slank, modern design, eenvoudig te gebruiken
  • Afmetingen 89 x 177 x 32 mm
  • Gratis installatie